LegginSlim Drenerende og Oppstrammende Kroppspleie

Få lettere, glattere og fastere ben fra første påføring. Legginsbehandling med sterkt drenerende, reduserende og oppstrammende virkning.

Forbedrer hudens mikrosirkulasjon, reduserer hevelser og lindrer trøtte ben. Ny behandling for hjemmebruk som stimulerer drenering og utskillelse av giftstoffer samtidig som virker oppstrammende på huden.

3 HANDLINGER X LEGG
DRENERER:
Sammensetningen med hypertonisk sjøvann og havsalt gir fuktighet til huden og reduserer tunge ben.

REDUSERER:
Begrenser lipogenesen med oligosakkarider utvunnet fra koriander og søte appelsinfrukter. Stimulerer lipolysen gjennom koffeininnholdet og bevarer den fibrøse arkitekturen ved hjelp av den hemmende virkningen fra ekstrakt av hellig lotus.

STRAMMER OPP:
Soyaglykopeptidene i formelen bidrar til å myke opp hudoverflatens mikrorelief og gir elastisitet og fasthet. Gir en PUSH-UP-effekt.

INNHOLD
3 løsninger (3 x 120 ml): 1 Detox, 1 Sculpt, 1 Firming
1 Vaskbar leggings.
3 Okklusive engangsbukser med badstueeffekt.med naturlige ekstrakter.

BRUK
Resultatene er merkbare etter første påføring. For optimale resultater anbefales det å bruke alle 3 behandlingene i løpet av en periode på 1 uke. For å forsterke virkningen av ingrediensene anbefales det å utføre en peeling av kroppen før påføring av leggings.

Legg de rene, tørre og brettede leggingsene i oppløsningsposen slik at de er fullstendig impregnert med løsningen. Ta deretter på leggingsene og så engangsbuksen ved å justere over- og underdelen. La det virke i 30 til 60 minutter, ta av leggingsene og masser bort eventuelle produktrester. Vask leggingsene med mild såpe, la dem lufttørke og oppbevar dem til senere bruk.

Dobbelt bruk: som en enkelt behandling eller som et supplement til anti-cellulittbehandlinger.

895.00 kr

4 på lager

LegginSlim Drenerende og Oppstrammende Kroppspleie