Forever Fit – mot cellulitter

Forever Fit er en kropps-skulpturemulsjon som målrettet bekjemper cellulitter og spesielt fokuserer på å motvirke jojo-effekten forårsaket av slanking.

Glem jojo-effekten!!

Forever Fit – mot cellulitter er en omfattende anti-cellulitt-behandling formulert for å redusere cellulitter og forhindre at de kommer tilbake. Den hjelper også med å holde vekttapet under kontroll lenger.

Denne emulsjonen har en dobbelt reduserende effekt:

Reduserer fettansamlinger i adipocyttene: Den begrenser adipogenese, forhindrer lipogenese, stimulerer lipolyse og forhindrer dannelsen av adipocyttlapper.

Hindrer det frigjorte fettet fra å returnere til adipocyttene: Spesielt rettet mot kroppens behov for å lagre fett etter en periode med redusert kaloriinntak.

Produktet inneholder også naturlige ekstrakter som Palmaria Palmata Algae Extract, som er en kraftig anti-yoyo-ingrediens. I tillegg inneholder det fem komplementære planteekstrakter som regulerer fettvev, forbedrer mikrosirkulasjon og reduserer ødem i området påvirket av cellulitter.

BRUK

Rens huden: Start med å rense området der du vil bruke emulsjonen. Dette fjerner urenheter og gir bedre absorpsjon av produktet. Kombineres perfekt med vår Red Berry Salt Scrub!

Påfør Forever Fit: Ta en liten mengde emulsjon og masser den forsiktig inn i huden. Fokuser spesielt på områder med cellulitter, som lår, rumpe eller mage. Bruk sirkulære bevegelser for å stimulere blodsirkulasjonen.

Bruk det regelmessig: For best resultat, bruk Forever Fit daglig. Morgen eller kveld, eller begge deler, avhenger av din personlige rutine og preferanser.

Massasje: Masser emulsjonen inn i huden i noen minutter. Dette hjelper til med å forbedre effekten og gir deg også en avslappende opplevelse.

Vær tålmodig: Cellulitter tar tid å redusere, så vær tålmodig og fortsett å bruke produktet jevnlig.

965.00 kr

3 på lager

Forever Fit – mot cellulitter