Våre ansatte
Her kan du lese mer om våre ansatte

ANDZELA

Hudterapeut
Andzela har lang erfaring innen hudpleie, hender og føtter.

KLAUDIA

Massør
Klaudiahar utdannelse fra Polen, og utfører spamassasje, lymfedrenasje, kinesisk koppmassasje, hotstone, urtestempelmassasje og pust i bakken.
KERTI

KERTI

Massør
Kerti har 10 års erfaring fra spahotel i Tyrkia og Bali. Hun utfører Spa massasje, thaimassasje, hotstone, pust i bakken og våre spa behandlinger.
CARINA

CARINA

EIER / DERMALOGICA EKSPERT TERAPEUT / JANE IREDALE SPESIALIST
Carina Dahl Aspeli er utdannet hudpleier og har jobbet som hud- og kroppsterapeut i salong siden 2002 før hun åpnet Hvil Vingene dagspa i 2010. I tillegg er hun etterutdannet gjennom Dermalogica og Dermal institute.Hun var en av norges første ekspertterapeuter i Dermalogica og har 16 års erfaring med Brazilian Wax, hvor hun var Hamars første på det området. Hun er også en av Norges første Jane Iredale spesialister, og holder makeup kurs på bestilling.
JACQUELINE

JACQUELINE

DERMALOGICA EKSPERT TERAPEUT
Jacqueline er utdannet hud og kroppsterapeut ved NFHS og har vært i bransjen siden 2011. Hun ble etterutdannet til Dermalogica ekspertterapeut i 2016 og har i tillegg kurs i vippeløft og har også kurs og diplom i microblading som gjør henne til en ekspert på brynsforming tilpasset hver klients ansiktsform.
VILDE

VILDE

DERMALOGICA EKSPERT TERAPEUT
Vilde er hud og kroppsterapeut. Utdannet ved Storhamar videregående skole og jobbet hos oss siden 2014. Hun ble etterutdannet til Dermalogica ekspertterapeut i 2016. Har utført vippeløft siden 2017.
THERESE

THERESE

DERMALOGICA EKSPERT TERAPEUT/SENIOR VIPPETEKNIKER
Therese er utdannet hud og kroppsterapeut ved NFHS i 2018 og har jobbet hos oss siden da. Er i tillegg senior vippeteknikker.
NICOLETA

NICOLETA

SENIOR VIPPETEKNIKER
AMALIE

AMALIE

HUD OG KROPPSTERAPEUT
MONICA

MONICA

HUD OG KROPPSTERAPEUT