Våre ansatte
Her kan du lese mer om våre ansatte

Carina

Eier / Dermalogica ekspert / Jane Iredale spesialist

Carina Dahl Aspeli er utdannet hudpleier og har jobbet som hud- og kroppsterapeut i salong siden 2002 før hun åpnet Hvil Vingene dagspa i 2010. I tillegg er hun etterutdannet gjennom Dermalogica og Dermal institute.Hun var en av norges første ekspertterapeuter i Dermalogica og har 16 års erfaring med Brazilian Wax, hvor hun var Hamars første på det området. Hun er også en av Norges første Jane Iredale spesialister, og holder makeup kurs på bestilling.

Vilde

Dermalogica ekspert terapeut

Vilde er hud og kroppsterapeut. Utdannet ved Storhamar videregående skole og jobbet hos oss siden 2014. Hun ble etterutdannet til Dermalogica ekspertterapeut i 2016. Har utført vippeløft siden 2017.

Jacqueline

Dermalogica ekspert terapeut

Jacqueline er utdannet hud og kroppsterapeut ved NFHS og har vært i bransjen siden 2011. Hun ble etterutdannet til Dermalogica ekspertterapeut i 2016 og har i tillegg kurs i vippeløft og har også kurs og diplom i microblading som gjør henne til en ekspert på brynsforming tilpasset hver klients ansiktsform.

Caroline

Dermalogica ekspert terapeut

Caroline er hud og kroppsterapeut. Utdannet gjennom storhamar videregående og var ferdig der i 2015. Hun utfører Brazilian Wax og er lært opp av Carina. Caroline har også kurs og diplom i microblading som gjør henne til en ekspert på brynsforming tilpasset hver klients ansiktsform. Dermalogica Ekspert terapeut siden 2019

Jasmine

Hud og kroppsterapeut

Jasmine er utdannet hud og kroppsterapeut ved ved Storhamar VGs 2017 og jobbet hos oss siden da. Er i tillegg junior vippeteknikker.

Hege

Hud og kroppsterapeut

Hege er utdannet som hud og kroppsterapeut ved NFHS i 2017 og jobbet hos oss siden da. Hun utfører også brazilian wax og er lært opp av Carina.

Therese

Hud og kroppsterapeut

Therese er utdannet hud og kroppsterapeut ved NFHS i 2018 og har jobbet hos oss siden da. Er i tillegg senior vippeteknikker.

Marina

Hud og kroppsterapeut

Senior vippetekniker og råflink på shellac. Utdannet ved NFHS og jobbet hos oss siden 2017.

Karianne

Hud og kroppsterapeut

Karianne er utdannet ved NFHS i 2019 og har jobbet hos oss siden da.Hun utfører også vippeløft.