Red Berry Salt Exfoliating Scrub

KROPPSEKSFOLIERING MED OLJE FRA RØDE BÆR
En kroppspeeling som gir en stimulerende massasje med mineralsalter og naturlige oljer fra røde bær.

RITUALET SOM HUDEN DIN TRENGER
Kan brukes på både tørr og våt hud. Enkel å skylle av uten rester

TRIPPEL FORDEL
FORNYER:
Mineralsalter fungerer som en fantastisk naturlig eksfoliering, som gir huden betydelige fordeler og fungerer som en utmerket antioksidant med et høyt mineralinnhold som bidrar til å gjenopprette balansen i epidermis.

NÆRER:
Formulert med 6 naturlige oljer: røde bær, bjørk, mandel, hasselnøtter, pepper og grønn kaffe, som opprettholder fuktigheten og har en antioksidant-, lipolytisk og avgiftende effekt. Den synergistiske virkningen av disse oljene
gjør denne eksfolianten til en herlig sensorisk behandling.

REVITALISERER:
Den gir huden et nytt utseende med sin intense rosa farge og livlige, fruktige aroma, med et «krydret» preg som gir huden energi og oppkvikker den.
Sammensmeltingen av de søte duftene av røde bær og den krydrede pepperduften skaper en opplevelse som vitaliserer sansene.

• Uten silikon
• Glutenfri
• Naturlighet: 91 %, i henhold til ISO 16128
• Egnet for veganere

BRUK
Påfør en til to ganger i uken på tørr eller fuktig hud ved å massere med sirkelbevegelser, og vær spesielt oppmerksom på de tørreste eller røffeste områdene.

Skyll med masse vann.

BEAUTY-TIPS:

Eksfoliering bidrar ikke bare til å holde huden glatt og jevn, det gjør også at kosmetikken du bruker, trenger bedre inn i huden og gir raskere og mer effektive resultater.

Den kan brukes på tørr eller fuktet hud, avhengig av ønsket eksfoliering.

825.00 kr

8 på lager

Red Berry Salt Exfoliating Scrub