AGE SMART- AGE REVERSAL EYE COMPLEX 15ML

Aktiv reparasjon til øyepartiet
Avansert og aktiv øyekrem til bruk om natten med dokumenterte ingredienser som jobber effektivt mot aldringstegn.

Visste du at du kan bruke superingrediensen retinol også rundt øynene? 

– Mikroinnkapslet retinol jobber målrettet mot hudaldring
– Reverserer ulike tegn på aldring rundt øyet
– Lar de aktive og resultatorienterte ingrediensene trekke dypt ned i hudlagene uten å skade den sarte huden rundt øynene

Avansert, mikroinnkapslet retinol jevner ut tegn på hudalring rundt øynene. Mikroinnkapslingsteknologien optimaliserer aktiviteten i retinolen og absorpsjonen av den i huden slik at den får jobbet mest mulig aktivt mot linjer og rynker. Mikroinnkapslet niacinamid og barkekstrakt fra ask opprettholder fuktighetsnivået i huden og gir en synlig reduksjon i mørke ringer under øynene. Vårt kraftige Age Reversal Firming Complex jobber i synergi med C-vitamin, kraftfulle peptider og planteekstrakter for å styrke og jevne ut huden.

Slik bruker du den
Begynn med å påføre kremen annenhver kveld i to uker. Skift gradvis over til å bruke den hver kveld ettersom huden tilvenner seg. Påføres etter rens i forsiktige bevegelser rundt øyeartiet, fra ytterst til innerst.

Age Smart fra Dermalogica
Alle produktene i Age Smart er utviklet for smart behandling og forebygging av hudaldring med synlige resultater. Disse innovative produktene inneholder det beste av aktive ingredienser som retinol, C-vitamin, peptider, melkesyre og antioksidanter! Dette styrker hudstrukturen og reduserer aldringstegn – resultatet er en glattere, fastere og sunnere hud.

865.00 kr

AGE SMART- AGE REVERSAL EYE COMPLEX 15ML