AGE SMART – PHYTO NATURE FIRMING SERUM

Avansert serum med to faser som sammen speiler og beskytter hudens ungdommelige egenskaper for å øke spenst, minimere rynker og gi glød.

Phyto Nature Firming Serum inneholder ett serum med biomimetiske peptider som strammer opp og forsterker hudens naturlige forsvar, og ett serum basert på innovativ planteteknologi som gir huden et løft. Begge serumene jobber både umiddelbart og over tid for å stramme, løfte og revitalisere huden.

Biomimetiske peptider strammer opp og stimulerer proteiner som gir ungdommelig styrke til huden, samtidig som de reduserer proteiner som trigger aldring. Superfrukten Camu Camu gir C-vitamin og en langvarig glød. Marokkansk steinrose beskytter huden mot skader fra miljøet rundt oss. Grønne kaffebønner jobber sammen med hudens mikrobiom og gir energi til huden samtidig som den reduserer synligheten av linjer og rynker.

  • Minimerer synligheten av fine linjer etter kun ett bruk
  • Gir synlig reduksjon av rynker i løpet av fire uker
  • Dobler hudens glød etter kun ett bruk

 

Slik bruker du den
Bland sammen 1-2 pump i håndflaten og påfør over nyrenset ansikt og hals. Kan brukes både morgen og kveld. Følg på med din anbefalte Dermalogica fuktighetskrem.

1,995.00 kr

AGE SMART – PHYTO NATURE FIRMING SERUM