-25%

EYE SHADOW TRIPLE

Trio med komplementerende mineralskygger. Pigmentert formel med kremet tekstur og finish. Kan også brukes på sensitive øyne.

Velg en øyenskygge som bygges som et pudder, men blendes som en krem
PurePressed Eyeshadow Trio er en øyenskygge som er mild mot øynene, men gir et jevnt, rikt og holdbart resultat. Disse mineralskyggene av finknuste mineraler i matte og skimrende varianter legger seg silkemykt på huden og har en smørlignende, kremet tekstur og finish, noe som gjør at den er enkel å påføre og sitter hele dagen! Velg din favoritt blant våre trioer av komplementerende fargetoner som lar deg lage mange ulike looks.

–    Rikt pigmentert mineralskygge
–    Unik, kremet formel som ikke forsvinner eller legger seg i striper
–    Fukter og mykgjør huden
–    Uten talkum
–    Ikke testet på dyr

Olje fra jojobafrø mykgjør huden og gir en kremet tekstur som er lett å blende – i tillegg bidrar denne fuktighetsgivende ingrediensen til at skyggen ikke legger seg i striper ut over dagen! Sheasmør gir fuktighet til øyepartiet og lindrer huden, samtidig som det gir en jevn og feilfri påføring. Bornitrid gir jevn påføring og skjuler fine linjer i huden. Øyenskyggene inneholder også furubarkekstrakt som beskytter huden og gir en jevnere hudtekstur.

 

311.25 kr

EYE SHADOW TRIPLE