AGE SMART – ANTIOXIDANT HYDRAMIST 150ML

Styrk hudens eget forsvarssystem
En forfriskende fuktighetsspray som gir beskyttelse og minimerer fine linjer på en tørr eller dehydrert hud. Gi huden både fukt og beskyttelse i form av antioksidanter – vitaminer som hjelper huden å bekjempe skader fra sol, forurensning og stress!

Visste du at antioksidanter hjelper huden å beskytte seg selv? 

– Gir fuktighet som jevner ut fine linjer
– Gir beskyttelse fra antioksidanter
– Forfriskende spray som også kan brukes i løpet av dagen

Antioksidanter fra hvit te, lakris og E-vitamin som bekjemper skadelige stoffer fra miljøet rundt oss mens et patentert polypeptid bidrar til å motvirke tegn på tidlig aldring. Aktivt C-vitaminkompleks kombinert med kollagenstimulerende peptider bidrar til fastere hud med bedre spenst. Ekstrakt fra erter gir umiddelbart oppstrammende effekt. Rose- og nellikekstrakt lindrer og virker oppfriskende. Uten kunstig farge eller duft.

Slik bruker du den
Spray over ansikt og hals etter rens, eller i løpet av dagen for ekstra fuktighet. Hold øynene lukket.

Age Smart fra Dermalogica
Alle produktene i Age Smart er utviklet for smart behandling og forebygging av hudaldring med synlige resultater. Disse innovative produktene inneholder det beste av aktive ingredienser som retinol, C-vitamin, peptider, melkesyre og antioksidanter! Dette styrker hudstrukturen og reduserer aldringstegn – resultatet er en glattere, fastere og sunnere hud.

615.00 kr

AGE SMART – ANTIOXIDANT HYDRAMIST 150ML