AGE SMART – RAPID REVEAL PEEL

Hjemmepeeling med profesjonell styrke
Kick-start cellefornyelsen og oppnå synlige resultater med denne hjemmepeelingen. Vår sterkeste peeling noensinne gir optimale resultater uten nedetid.

– Løser opp døde hudceller og avdekker en glødende, oppstrammet hud
– Minimerer fine linjer og jevner ut hudteksturen
– Opprettholder den profesjonelle gløden mellom peeling-behandlinger hos hudterapeut

Et unikt kompleks av fytoaktive alfa-hydroksisyrer bidrar til å avdekke en ny og strammere hud. Dette reduserer synligheten av fine linjer og rynker, ved å fjerne døde hudceller fra overflaten uten å tørke ut huden. Fermenterte plante-enzymer bidrar til en jevn hudtone ved å eksfoliere huden og akselerere cellefornyelsen. Ekstrakt fra Australsk kaviar-lime mykgjør og lysner for en glødende, ung hud.

Slik bruker du den
1. Vri applikatorpluggen for å åpne tuben, og fordel produktet i hendene.
2. Massér lett over ansikt, hals og bryst i sirkelbevegelser med fingertuppene. La produktet virke på huden i 3-7 minutter, avhengig av hvor sensitiv huden din er. Her kan det være du opplever litt prikking og/eller varme i huden, det er normalt.
3. Rens godt med kaldt vann eller tørk av produktet med et kjølig, fuktet håndkle.
Anbefales til bruk om kvelden.

Valgfri kick-start: Dersom du ønsker raskere resultater anbefaler vi å kick-starte bruken av produktet i en kort periode. Begynn med å bruke én tube Rapid Reveal Peel hver dag i tre dager. Etter den tredje dagen, gå over til å bruke en tube i uken.

Rapid Reveal Peel leveres i en praktisk toalettmappe med sugekopp – perfekt å henge på speilet hjemme eller ta med på reise. Toalettmappen inneholder 10 tuber med 3 mlpeeling i hver tube.

Age Smart fra Dermalogica
Alle produktene i Age Smart er utviklet for smart behandling og forebygging av hudaldring med synlige resultater. Disse innovative produktene inneholder det beste av aktive ingredienser som retinol, C-vitamin, peptider, melkesyre og antioksidanter! Dette styrker hudstrukturen og reduserer aldringstegn – resultatet er en glattere, fastere og sunnere hud.

965.00 kr

AGE SMART – RAPID REVEAL PEEL