Travle tider og jubileum overstått🦄🤹‍♂️🎭🌈🎂⭐️

Shirley og jeg var på ekspertsamling i august og vi vant “årets kreative bidrag” på Ekspert awards! Vi syns dette er veldig stas for vi jobber mye med å lage happenings i og rundt salongen vår:)
Så helgen etter hadde vi 7 års jubileum 🦄🎂

Dette var en utrolig fin dag med masse folk og salg over all forventning! Vi hadde kjøpt inn 100 ansikts-KIT. Disse ble utsolgt før kl 14.00- vi hadde lykkehjul – dette var skikkelig Morro! Vi hadde over 500 flotte kunder innom denne dagen- tusen takk for at dere velger oss❤️

Vi hadde også besøk av vår flotte kollega Katrine fra face&body på Kolbotn! Hun hadde gratis makeup veiledning👍Så har vi vært på besøk på Skintific og hørt på Dr.Diana Howard snakke om forskning og trender i hudpleiebransjen. Hun er en så flott og inspirerende dame- og hun er hjernen bak alle de fine formlene i Dermalogica! Til venstre ser dere Ann Kristin Stokke som er fagsjef i Norge👌

Del to av dagen på Skintific handlet om Jane Iredale som fyller 10 år i Norge i år! Sean forteller om merket og trender:)

Ellers skjer det mye bra på salongen om dagen. Vi har noen flinke håndtverkere innom Som hjelper oss å bli ferdige til vi skal lansere noe helt nytt i Norge!! Og vi er såååå spente og gleder oss masse til å dele alt med dere snart! 


Så er det jo høst og skolestart har vært. Og vi har nye elever fra forskjellige skoler på besøk i salongen:) her ser vi Benedikte som tar en manikyr:)

Jeg lover å oppdatere på alt nytt som kommer- og ikke vær redd for å spørre oss om det er noe du lurer på:)


Og første nyhet ut er dette fantastiske produktet-som snart står i hyllene våre:)


🦄