Sjefen har ferie-eller?

Selv om sjefen har “ferie”- betyr det ikke at det ikke skjer noe jobbrelatert;) 

Nå om dagen er det mye planlegging som skal til fordi vi feirer 7ÅR!! I år. Dette skal feires lørdag 2.september i salongen fra kl 9.00-19.00. Tallet 7 er jo et lykketall, hvilket vi selvfølgelig skal markere- med lykkehjul! 🦄

Det blir knallgode tilbud på produkter- og selvfølgelig DOBBEL VERDI på gavekort!  ( kan kun benyttes til behandling og kan ikke kombineres med andre rabatter/elevpriser)

For en flott gave å gi til noen du er Gla i eller kanskje deg selv?:) 

Meld deg på arrangementet som ligger på Facebook så får du mer oppdatering der underveis:)

Vi skal også på et spennende kurs i nær fremtid- det ryktes om en ny spennende produktserie i landet!⭐️

Og vi skal også få møte selveste Dr.Diana Howard som er forskeren bak dermalogica! 

Og årets høyde punkt for oss ekspertterapeuter er ekspertsamlingen siste helgen i august:) Her lanseres nyheter og vi får masse faglig påfyll:)🙌

Online booking har mange gitt gode tilbakemeldinger på- og det synes at dere liker å planlegge behandlingene deres fremover! Det kan være smart også så får du behandling akkurat når du ønsker det🌸 om du laster ned appen :”salongen online” og velger oss der- har du full oversikt over bestilte behandlinger og kan ombooke om du må det:)

Ellers kan du gjøre gode kjøp på makeup k disse dager- vi oppdaterer med nyheter og kjører derfor kampanje på jane iredale. Dette er det beste makeup merket jeg har vært borti! Elsker fargene, dekkevnen, holdbarheten og ikke minst ingrediensene og filosofien bak serien! Og selvfølgelig er disse ikke testet på dyr!


Vi har sommersalg på mye annet og- så ta deg en tur innom for en hyggelig handel:)

Snart er det sesongstart for både Storhamar Håndball og Storhamar Hockey- vi er stolt sponsor og lover mer info om dette og:) 

Her lader jentene opp med spa;) ( og mozell i glasset) 


Og mens jeg nyter de siste dagene i ferien min- er Shirley sjef på jobb- med god hjelp av Vilde, Caroline, Jasmine, Marina og Hege:)

For en fin gjeng jeg har! Jeg er virkelig stolt av jentene som er så unike og som utfyller hverandre perfekt!❤️🦄⭐️

Takk for alle gode tilbakemeldinger fra dere kunder- dere er virkelig flinke til å gi det! For meg som sjef er det viktig for videreutvikling og få høre hva dere egentlig synes:) har du ikke gitt oss stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ eller en anmeldelse på Facebook så gjør gjerne det! Hver måned trekker vi en vinner av behandlingen “pust i bakken” til en av dere som har kommentert💆🏼💆🏼‍♂️⭐️

Nå er maske tiden min ferdig- på bildet av meg øverst ser dere charcoal masque fra Dermalogica – selvfølgelig❤️ denne masken passer alle hudtyper og gir huden en detox! 

Ønsker dere alle en fin dag⭐️👌

Hilsen sjefen🌸