Våre ansatte

Carina Dahl Aspeli er utdannet hudpleier og har jobbet som hud- og kroppsterapeut i salong siden 2002. I tillegg er hun etterutdannet gjennom Dermalogica og Dermal institute.Hun var en av norges første ekspertterapeuter i Dermalogica og har  12 års erfaring med Brazilian Wax, hvor hun var Hamars første på det området. Hun utfører også Inspira Pensling.

Shirley er hud og kroppsterapeut. Utdannet gjennom NFHS i 2011. Hun er etterutdannet gjennom Dermalogica og er ekspertterapeut. Hun har vippeextentions som spesialitet og har jobbet med det siden 2011.

Vilde er hud og kroppsterapeut. Utdannet ved Storhamar videregående skole og jobbet hos oss siden 2014. Hun ble etterutdannet til Dermalogica ekspertterapeut i 2016.

Caroline er hud og kroppsterapeut. Utdannet gjennom storhamar videregående og var ferdig der i 2015. Hun utfører Brazilian Wax og er lært opp av Carina.

Caroline utfører også microblading av bryn.

Veronica er hud og kroppsterapeut.Utdannet ved storhamar videregående i 2010. Hun har erfaring fra salong siden da.Veronica legger også vippeextentions. Hun er for tiden i mammapermisjon, forventes tilbake i slutten av 2017.

Jasmine er elev på Storhamar VGs og jobber ekstra hos oss. Utfører behandlinger til halv pris.